Autor | Wiadomość |
---|
Froozy
Liczba postów : 270 Reputacja : 1 Skąd : Gdańsk
Karta Postaci Życie: (400/400) Energia Magiczna: (160/200)
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Sro 28 Kwi 2010, 23:17 | |
| Otworzyłem spokojnie flakonik, i jednym łykiem wypiłem jego zawartość. Byłem wielce ciekaw efektu... | |
|
| |
Interfall Admin
Liczba postów : 586 Reputacja : 1 Wiek : 32 Skąd : się biorą dzieci? :O
Karta Postaci Życie: (220/240) Energia Magiczna: (300/500)
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Pią 30 Kwi 2010, 00:45 | |
| Po chwili poczułeś, jak Twe ciało słabnie. w Drastycznym stopniu opadłeś z sił, jednakże po chwili zacząłeś je odzyskiwać. Po tym wydarzeniu czułeś się o wiele silniejszy i wytrzymalszy.
Podsumowanie: +200 HP +1 pkt Siły +ulepszenie techniki regeneracji 0.5 pkt. em za 1 HP | |
|
| |
Froozy
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Sob 01 Maj 2010, 00:17 | |
| Siadam na podłożu, robię wielkie oczy i mówię - Wow ! - to dało mi niezłego kopa. Może być ciekawie...Mam nadzieję iż niedługo dolecimy na miejsce, gdziekolwiek ono jest. Uśmiecham się do niej i dziękuje jej ładnie:D. Po czym pytam się - Kiedy będziemy na miejscu? | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Sob 01 Maj 2010, 19:29 | |
| Jena położyła rękę, na skorupie żółwia, po czym powiedziała spokojnie, aczkolwiek głośno
za 30 sekund.
Po chwili żółw znikł, a wy zaczęliście spadać w kierunku rzeki. Jena po chwili rzuciła na Ciebie dziwne zaklęcie. Zrobiła to samo z sobą. Gdy właśnie uderzaliście o taflę wody, ta jakby pod waszym ciężarem załamała się, po czym szybko wyrównując się wybiła was w górę. Po drugim upadku mogłeś śmiało stanąć na wodzie i po niej chodzić. Widziałeś jak Jena, idzie w stronę wybrzeża. Ku Twemu zdziwieniu byłeś cały suchy! | |
|
| |
Froozy
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Sob 01 Maj 2010, 23:27 | |
| Przez chwilę myślałem iż było to spowodowane jakimś wstrząsem podczas walki. Jednak po chwili otrzeźwiałem i ruszyłem za Jane. Dziwnie się chodziło po wodzie...czułem że krew już we mnie buzuje. Walka mogła czyhać na każdym kroku. | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Nie 02 Maj 2010, 20:32 | |
| Po chwili Jena szybko pobiegła w nieznanym Ci kierunku. Po chwili zauważyłeś, jak Jena przyzwała dziwnego ptaka, przypominał sępa, lub inną szkaradę. Trzymał on w ręce dziwaczny miecz. Po chwili zrzucił go w jej stronę. Ona łapiąc go w obie ręce zaczęła krzyczeć ku Tobie
Szybko! Za mną! | |
|
| |
Froozy
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Pon 03 Maj 2010, 18:11 | |
| Podążam wciąż za nią, rozglądając się. Chciałem obeznać się w terenie, i ewentualnie dowiedzieć się gdzie w chwili obecnej się znajduje. Miałem dziwne uczucie, że będe żałować tej podróży... | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Czw 06 Maj 2010, 07:35 | |
| Na razie był spokój. Jednakże po kilku chwilach zauważyliście dziwne zwierzęta. Jena szybkimi cięciami rozprawiała się z nimi. Jej broń otoczona była dziwną fioletową aurą. Była wyjątkowo szybka i zręczna i wyjątkowo zaniepokojona. | |
|
| |
Froozy
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Nie 09 Maj 2010, 17:05 | |
| Patrzałem na Jane z podziwem jak i również ze strachem. Walczyła wręcz świetnie, mam szczęście że jestem po jej stronie. Jednak obawiam się trochę jej aktualnego zachowania. Czuję że czegoś się obawia, a wtedy wszystkie jej umiejętności będą "stolec" warte. Eh...za dużo myślę, chędożyć to... | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Nie 09 Maj 2010, 17:21 | |
| Po chwili przed wami stanął człowiek w dziwnym płaszczu. Zauważyłeś też, że w ręce trzymał dziwny dziwny kielich, co jakiś czas popijał z niego. Nie widzieliście jego twarzy. Po chwili przemówił do Ciebie
Jena Olegario... mam rozkaz Cię zlikwidować... Pomyśleć, że Ty... siostra bliźniaczka Kelthy będzie po stronie dobra, cóż nie przejdziecie oboje | |
|
| |
Froozy
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Nie 09 Maj 2010, 17:59 | |
| Zrobiłem wielkie oczy...co prawda obiło mi się o uszy, o Kelthe. Jest przywódczynią jednego z większych Mrocznych gildii. Podobno jeszcze ani razu nie przegrała. Byłem w szoku. Ułożyłem szybko wszystkie informację w kupę...wpakowałem się w atak na DARK SLAYERS!
Wyjąłem swą Naginatę i wyciągnąłem ją ręką w jego stronę ostrzem, mówiąc - Milcz Jełopie...proponuję taki układ : Otrzymasz 20% łupów z twojej gildii...Stajesz przed wyborem między Dumą a pieniążkami...szczerze wybrałbym to drugie ]:-> - uśmiecham się złowieszczo i czekam na jego odpowiedź | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi Pią 14 Maj 2010, 21:11 | |
| Mężczyzna zaśmiał się głośno mówiąc
Najbardziej chcę 100% waszych pieniędzy!
Po tych słowach z jego szklanego kielicha wyłoniła się dziwna wodna hydra. Co ciekawe była ona z wody, lecz reszta płynu w naczyniu była czerwona, dobrze można było wyczuć, iż to wino. Po kilku chwilach Jena uderzyła w ziemię mieczem, ta rozłamując się, stworzyła krater, do której mężczyzna prawie wpadł. Prawie - tuż przed rozstąpieniem się ziemi odsunął się, hydra plunęła małą ilością wody do olbrzymiego krateru. Ten natomiast zaczął wypełniać sięp brzegi wodą... Zdenerwowana kobieta odrzekła
To Inami! Jeden z najsilniejszych magów w Dark Slayers, potrafi zamienić wodę w większość znanych światu cieczy i na odwrót. Może także mnożyć ilości wody i ją kontrolować, przez co jest go bardzo trudno pokonać.Musimy go szybko pokonać!
Mężczyzna wystrzelił swą hydrą w waszym kierunku, Jena tylko przejechała mieczem po ziemi a przed wami wyrosły ściany z wysokich drewnianych pali. Słyszałeś jak mężczyzna śmiejąc się powiedział
Woda może być bardzo twarda... hahaha, naprawdę myślisz, że możesz równać się z naszą mistrzynią?!
Widziałeś, iż Jena bardzo się go obawiała. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi | |
| |
|
| |
| Froozy oraz Jane, podróż latającym żółwiem Livia-Serimi | |
|