Autor | Wiadomość |
---|
Trey
Liczba postów : 32 Reputacja : 0 Skąd : z Fairy Tail!!
Karta Postaci Życie: (425/480) Energia Magiczna: (40/300)
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Pon 26 Kwi 2010, 22:11 | |
| -Eh... Tchórz.. I ty chcesz się nazywać magiem z Fairy Tail? Zapytałem drwiąca trzymając drewnianą część Naginaty przy ziemi. Stałem tak aż Drizzt odszedł, po czym spojrzałem jeszcze raz na Naginate po czym ruszyłem w głębie lasu by odnaleźć Czarnego Maga. | |
|
| |
Interfall Admin
Liczba postów : 586 Reputacja : 1 Wiek : 32 Skąd : się biorą dzieci? :O
Karta Postaci Życie: (220/240) Energia Magiczna: (300/500)
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Pon 26 Kwi 2010, 22:25 | |
| Oboje ruszyliście w różnych kierunkach, rezygnacja Drizzta, oznaczała kapitulacje. Po chwili Drizzt wyszedł z lasu, ujrzałeś piękne słoneczne promienie był to wschód słońca... Trey zagłębiając się do lasu nic nie zauważyłeś... na razie.
Podsumowanie: Trey: +180PM Drizzt:+9PM
Oboje macie <zt> i robicie nowe tematy, Drizzt nie musi - on zostaje tu, a Trey robi temat z odpowiednikiem jego misji | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Pon 26 Kwi 2010, 22:29 | |
| Uff... Wkońcu dzień, ile można tu sie bawić, pora odwiedzić kurduplowatą staruszkęDrizzt biegnie w całkiem przyzwoitym tępie do domku kurduplowatej staruszki podśpiewując pod nosem... Sprawdza czy ma pigułki, :p Naszczęscie je ma xD |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Pon 26 Kwi 2010, 23:04 | |
| Na początku się zagubiłeś, jednakże po kilku chwilach trafiłeś na dom poczciwej staruszki. Stanąłeś przed dużymi drewnianymi drzwiami... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Pon 26 Kwi 2010, 23:05 | |
| Zapukał 3 razy w odstępach 2 sekundowych [o to drze morde moja nauczycielka od polskiego xD] Otworzył drzwi, wszedł do środka i zawołał Witaaam. Jest tu ktoś? Wszedł do ppomieszczenia i zaczął się rozglądać za czymś porzytecznym. |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Wto 27 Kwi 2010, 12:24 | |
| Kurduplowata staruszka otworzyła drzwi mówiąc
Zdołałeś przeżyć... moje gratulacje...
Zaprosiła Cię do środka, podając dziwny napój. Po wypiciu go, jak za dotknięciem różdżki zostałeś uleczony...
Podsumowanie:
max em i hp | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Wto 27 Kwi 2010, 12:34 | |
| Mogę już wracac do swej Gildii? Do Fairy TailSiedział z niecierpliwością czekając na odpowiedź staryszki by rozpocząć podróż powrotną do Gildi Fairy Tail, a potem udać się na zakupy |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Wto 27 Kwi 2010, 18:45 | |
| Staruszka powiedziała
Więc opowiedz mi dlaczego zamieszkały tam te zjawy.
Patrzyła na Ciebie z ciekawością. Widziałeś, iż ona się już zaczęła się przygotowywać do walki z tymi duchami. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Wto 27 Kwi 2010, 18:59 | |
| W skałe obłożoną runami była wbita Magiczna Naginata... Po wyciągnięciu jej zjawy zniknęły A co z nagrodą :p - zażartował chłopak... Muszę niedługo wracać do Fairy Tail, powiedz mi babuniu czy masz jakiś zbędny artefakt? Czekał na odpowiedź babuni... |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Wto 27 Kwi 2010, 19:08 | |
| Babunia ucieszyła się mówiąc
Co prawda miałeś tylko sprawdzić co się dzieje, jednakże zrobiłeś więcej. Artefaktu Ci nie dam! Zachłanny szczeniak... Jednakże i tak Cię wynagrodzę za Twój trud...
Babunia podała Ci mieszek pieniędzy, oraz po chwili Przyniosła z trudem ogromne jajo. Dziwne... było całe niebieskie w żółte faliste wzory.
Podsumowanie:
+32 000 klejnotów +100 PM +280 PR + Jajo stwora | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie Wto 27 Kwi 2010, 19:22 | |
| Babuniu żartowałem Odwiedzę Cię jeszcze kiedyś Pożegnał się, jajo schował do plecaka... i wyryszył w podróż do Fairy Tail... <zt> Mapa Świata |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie | |
| |
|
| |
| Drizzt misja- część druga- przeżyj noc w lesie | |
|