| Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Trey
Liczba postów : 32 Reputacja : 0 Skąd : z Fairy Tail!!
Karta Postaci Życie: (425/480) Energia Magiczna: (40/300)
| Temat: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Wto 27 Kwi 2010, 15:56 | |
| Bięgnąc po lesie w jednej ręce trzymając naginate,biegłem co sił w nogach i próbowałem wyczuć pana zUo | |
|
| |
Interfall Admin
Liczba postów : 586 Reputacja : 1 Wiek : 32 Skąd : się biorą dzieci? :O
Karta Postaci Życie: (220/240) Energia Magiczna: (300/500)
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Wto 27 Kwi 2010, 16:08 | |
| Było Ci z lekka ciężko (naginata to broń dwuręczna.). W pewnym momencie wbiegłeś do odsłoniętej części lasu - tu było bardzo jasno, a słońce właśnie wychodziło zza widnokręgu. Po chwili mogłeś dobrze zauważyć dziwnego kamiennego stwora, który trzymał w zębach tabliczkę. Wyglądało na to, iż był to posąg.[/b] | |
|
| |
Trey
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Wto 27 Kwi 2010, 20:15 | |
| Podszedł do tego kamienego golema i zaczełem powoli czytać co piszę na tablice i po chwili na moich plecach wyrosły skrzydła. | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Wto 27 Kwi 2010, 20:57 | |
| Niestety skrzydła nie chciały wrócić ciągle do normalności. Po chwili przeczytałeś tekst
Strzeż się marmurowych strażników Idąc dalej narażasz się na gniew naszego pana Nie okażemy litości...
Po przeczytaniu pojawiła się przed posągiem niebieska świecąca linia... cóż to mogłoby być? | |
|
| |
Trey
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Sro 28 Kwi 2010, 13:30 | |
| -Mam cię... Powiedziałem i domyśliłem się że to coś po prostu prowadzi do tego czarnego kmiota więc bez zastanowienia pobiegłem wzdłuż linii. | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Sro 28 Kwi 2010, 14:07 | |
| Pozwól iż coś Ci przedstawię: Zielony obszar - las czarny pkt- potwor niebieska linia- niebieska linia czerwony pkt - ty Obrazek
| |
|
| |
Trey
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Czw 29 Kwi 2010, 21:54 | |
| -Rozumiem.. Powiedziałem do siebie i użyłem techniki naginaty by ostrze wyszło zpod stwóra i go rozkruszyło po czym wchodzę za line w kierunku stwora. | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Pią 30 Kwi 2010, 00:44 | |
| Potwór rozkruszył się w drobny pył. Jednakże po przekroczeniu linii, zauważyłeś inne wzlatujące na niebiosa potwory. Były identycznej, bądź podobnej barwy do poprzednika. Wszyscy mieli te dziwne tablice, którymi walczyli. Po chwili mogłeś zobaczyć 6 nadlatujących strażników.
Podsumowanie: -10EM | |
|
| |
Trey
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Wto 04 Maj 2010, 22:16 | |
| -No dawać ... Krzyknąłem i mocno złapałem naginate. Po czym stanąłem w pozycji najlepszej do wszelkiego rodzaju uników lub bloków tzn. nogi rozwarte, prawa sprzodu i lewa za nią, Mięśnie nóg mocno naprężone by w każdym razie wystrzelić. Próbuje także rozpalić ogień na rękach i nogach. | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Czw 06 Maj 2010, 15:43 | |
| Twe ręce zaczęły płonąć... z resztą nogi także. Po chwili zauważyłeś jak jeden lecąc przed Tobą wystawił kamienną tablicę w Twa stronę. Po chwili zaszarżował na Ciebie od góry wbijając tablicę w ziemię. Zauważyłeś jak kolejni zaczynają nadchodzić.
Podsumowanie -50 EM
Ostatnio zmieniony przez Interfall dnia Pią 07 Maj 2010, 00:26, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Trey
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Czw 06 Maj 2010, 16:01 | |
| Gdy zapłoneły me nogi nie zwlekając ruszyłem do ataku. Podbiegłem do najbliszego przeciwnika wykonałem atak naginatą za prawego barka po skosie w dół, zrobiłem tak zwany piruet dzięki któremu powinienem znaleźć się za jego plecami po czym uderzam go cięciem za głowy (naginata). Cały czas pozostaje w ruchu obserwując dokładnie poczynania innych wrogów. W między czasie próbuje wzbudzić moce pierścienia. | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Pią 07 Maj 2010, 00:29 | |
| Niestety Posąg odparł Twój atak tablicą, wybijając Cię do tyłu. I gdy już wszystkie posągi miały się na Ciebie rzucić wypadłeś z kręgu, a one utkwiły w bezruchu. Tak jakby były uśpione. Badając pierścień wyczułeś pewną dziurę energii. Dało się ją naprawić własną, jednakże nie wiadomo ile było potrzeba do naprawy tego. Aby to naprawić trzeba zaryzykować. Nie wiadomo ile mocy się straci. | |
|
| |
Trey
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Sob 08 Maj 2010, 12:58 | |
| Ryzykuje... Bo przecież bez ryzyka nie ma zabawy ;] Próbuję uzupełnić dziurę mocy w pierścienu by po chwili ją uwolnić by skrzydła znów zaszumiały na wietrze. Od razu wzleciałem do góry i zaczełem pikować na olbrzyma na ziemi (tzn. wzlatuje na niego z góry z pełną szybkościa pikująć naginatą) | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Sob 08 Maj 2010, 13:24 | |
| Poczułeś duży spadek energii magicznej, jednakże zostało Ci jeszcze trochę. Pierścień znów działał. Wzbijając się na skrzydła zauważyłeś, że jeden strażnik leciał w Twym kierunku, lecz unikając cios za pomocą lotu on miał spotkanie 3 stopnia z glebą : ). Po chwili wyskoczył na Ciebie kolejny ze strażników. Po chwili z jego kamiennej tablicy wyłoniły się 3 dziwne pokryte świecącym tekstem nietoperze. Były one z identycznego kamienia jak on i świeciły tak samo jak jego tablica. Zmierzały ku Tobie.
Podsumowanie: +5 hp (doliczaj sobie ciągle) -200 Em | |
|
| |
Trey
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Wto 11 Maj 2010, 20:44 | |
| Lecę wprost na nie po czym robię cięcie naginatą za prawego barku po skosie w dół i odrazu wzlatuje nad te nietoperki by natychmiastowo je uderzyć nogą. | |
|
| |
Interfall Admin
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz Pią 14 Maj 2010, 08:41 | |
| Niestety jeden nietoperz ugryzł Cię w nogę. Poczułeś, jak Twe ciało opuszczają siły witalne, jednakże nie była to wielka strata. Doleciały jeszcze 2 gargulce. Każdy miał inny kolor światła na tablicy. Oprócz tego, którego spotkałeś wcześniej (zielony) był jeszcze szary, oraz fioletowy. Cała trójka stanęła przed Tobą w niezręcznej ciszy...
-5HP/turę | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz | |
| |
|
| |
| Misja Trey'a ---> zabicie Czarnego Maga --> Las Dusz | |
|