Interfall Admin
Liczba postów : 586 Reputacja : 1 Wiek : 32 Skąd : się biorą dzieci? :O
Karta Postaci Życie: (220/240) Energia Magiczna: (300/500)
| Temat: Interfall... Sob 24 Kwi 2010, 01:02 | |
| A więc... Jestem normalnym chłopakiem. Uczęszczam w chwili obecnej do szkoły w Warszawie, cóż pewnie dlatego, iż tam mieszkam xD. Cóż więcej powiedzieć. Jestem porządnie zakręcony, ale mam nadzieję, że pozytywnie. Doświadczenie z pbf'ami mam od... od.... od długa... MG byłem także kilka razy... jestem MG na kilku forach, jednakże Adminem jestem dopiero po raz 2. Jako postać na forum:Dziwny mroczny chłopak uwielbiający humor oraz miłych ludzi. Często można go spotkać w kociej formie... Najczęściej przy jakiejś puszcze z tuńczykiem xD "I krążąc dalej Interfall szedł przez kolejne stepy w swej czerwonej bluzie, w słuchawkach na jego uszach rozbrzmiewały rytmy dobrego Rocka... Zakładając kaptur na głowę przeczesał lekko grzywkę. Szedł bezkresną drogą, ku zachodowi słońca. Patrząc w niebo stawiał kolejne kroki z nadzieją lepszego jutra. W pewnym momencie na przeciw niego wyskoczyła czarna zjawa.... Cóż to było? Czarne, miejscami siwe, duże i z dziwnym pyskiem. Żółte ślepia mierzyły w niego, a zęby świeciły na biało przy każdym słowie wypowiadanym przez Wilka...Tak właśnie! Wilka! -Haha wreszcie Cię znalazłem czerwony kapturku -WTF?! -Zaraz Cię zjem mała dziewczynko...zaraz, zaraz ty jesteś czerwony kapturek prawda? -To się k... zdziwisz
Noga chłopaka wylądowała na kroczu biednego zwierzątka, jako, iż Interfall lubował się w glanach, jedyne na co Wilk mógł liczyć to amputacja przyrodzenia. Po chwili piszcząc upadł na ziemię. Przez łzy zapytał tylko
-W takim razie, kimże jesteś?! -Jestem Kiddo.... Interfall Kiddo -Błagam oszczędź mnie! Dam Ci wszystko! Alkohol, kobiety, pieniądze! Tylko oszczędź mój żywot! -A masz ciastka?" Cenie sobie w graczach:
- Chęć do wspólnej zabawy
- Cel
- Myślenie
- Poczucie humoru
- Posty na miarę ich możliwości
- Oryginalności
- Poprawnej Ortografii (ludzie błagam, no jak ktoś przy posiadaniu cudownego urządzenia jakim jest komputer robi 2 błędy w każdym słowie to naprawdę już szkoda gadać...)
- Uczciwości
- Wyrozumiałości
Co mogę zaoferować?Otóż:
- Dobrą zabawę
- Uczciwą rozgrywkę
- Śmieszną a zarazem pomysłową fabułę
- Wyrozumiałość
- Rozgrywkę dostosowaną do Twych gustów bądź/i potrzeb
Kładę nacisk na ogólną Fabułę... nie bawię się w romansy , humor etc. Po prostu PRZYGODA! Często padają pytania odnośnie treści ero... Jeśli już chcesz bardzo to można... jednakże nie oczekujcie ode mnie jakiś specjalnie wymyślnych tekstów i działań... bo po prostu się na tym nie znam O_o. U mnie zawsze masz szansę awansu Dodatkowo jestem po części grafikiem, więc mogę pomóc w sprawie Avka ;D (nie muszę, jednakże mogę) Łapówki nie są mile widziane ;/... " -Co masz Ciastka?! Dawaj! -Tutaj. -Niniejszym ogłaszam Cię *chrup* członkiem *chrup* Rady 10 *chrup* Magów.! -Taaaak! -*chrup* "Gracz może zginąć na kilka sposobów:
- Przez głupotę, niestosowanie się do uwag MG.
- W uczciwym pojedynku na śmierć i życie z innym userem.
- Na własne życzenie.
Zapraszam do zabawy !
~Interfall Gracze... | |
|