Fairy Tail PBF-Świat magii i przygód!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Fairy Tail PBF- Tu czekają na ciebie magiczne przygody!

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Gantz

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Gantz

Male Liczba postów : 1
Reputacja : 0

Gantz Empty
PisanieTemat: Gantz   Gantz Icon_minitimePią 02 Kwi 2010, 00:21

Imię: Gantz
Nazwisko: Kira
Rasa: Człowiek
Rodzaj magii:
Czarna Magia Demonów
Wygląd:
Jestem ubrany w pelerynę, mam założoną maskę.Moje oczy mają krwisto-czerwony kolo, nigdy się nie uśmiecham. Otacza mnie ciemna aura.
Charakter
Nie jestem miły, zawsze samotny.Zabijam wszystkich na swojej drodze bez względu na wszystko.
Historia:
Moja historia zaczęła się w wieku 7 lat kiedy to pewno dnia wymordowałem całą swoją rodzinę. Pochodziłem z dobrego domu, więc mieliśmy służących. Gdy Ci podbiegli zobaczyli moje ręcę splamione krwią i z uśmiechem. Wypytywali mnie dlaczego, , lecz już po chwili leżeli martwi. Wyszedłem w miasto, mordowałem kogo tylko się dało. Gdy miasto opustoszało wyruszyłem dalej. Dzięki mojej tajemniczej magii nie zabili mnie. Pewnego dnia trafiłem na bardzo wielkie miasto, w którym podobno było wielu świetnych wojowników. Pokonałem i zabiłem każdego. Pojawił się On, "Cichy Zabójca". Był znany nie tylko ze swojej brutalności, ale i z podstępności. Rozpoczęła się bitwa. Władał bardzo podobną magią co ja. Ostatecznie poniosłem klęskę. Na moim oku pozostawił swój znak, Zakryłem swoją twarz maską i przysiągłem, że kiedyś się zemszczę i do tego czasu nie pokaże swojej twarzy. Przestałem być zimnokrwistym zabójcą, zajmuję się udoskonalaniem samego siebie, tak aby kiedyś móc go pokonać.
7 Lat Później
Przez te siedem lat trenowałem. Wyruszyłem na poszukiwania swojej zdobyczy, z wielu źródeł dowiedziałem się gdzie przebywa. Szedłem tam 5 dni i 5 nocy. Gdy dotarłem zobaczyłem, malutkie miasteczko, kilka domów, studnia i kościół. Widać było że każdy się tam zna. Popytałem ludzi i w końcu dowiedziałem się gdzie mieszka. Trafiłem pod Jego drzwi, rozwaliłem je. W moich oczach poruszyła się łza, zobaczyłem Go martwego. Nikt o tym nie wiedział. Całe ciało miał zniszczone. Moja obietnica zabicia Go została złamana, zrobił to ktoś inny. No cóż, pochowałem Go i wyruszyłem dalej. Wciąż mam nadzieje że spotkam ta świetnego wojownika który da radę mnie zabić.
Statystyki:
Siła
-
Zręczność -
Szybkość -
Wytrzymałość -
Charyzma -
Inteligencja
-
Przynależność do:
Techniki:

Ranga/pkt.
PŻ:
EM:
Klejnoty:
Ekwipunek:
Powrót do góry Go down
Interfall
Admin
Interfall

Male Liczba postów : 586
Reputacja : 1

Karta Postaci
Życie:
Gantz Left_bar_red220/240Gantz Empty_bar_bleue  (220/240)
Energia Magiczna:
Gantz Left_bar_bleue300/500Gantz Empty_bar_bleue  (300/500)

Gantz Empty
PisanieTemat: Re: Gantz   Gantz Icon_minitimePią 02 Kwi 2010, 10:04

Więc... Wpisz 3 techniki (2 słabe i jedną średnią) tutaj. Gdy to zrobisz, ocenię KP
~Interfall
Powrót do góry Go down
https://brakforum.hungarianforum.com

Gantz
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Fairy Tail PBF-Świat magii i przygód! :: Forum :: Zapisy-
Skocz do: